Könnyűszerkezetes házépítés, kimagasló minőségű és kedvező árú acélszerkezetes kanadai HORIZONT™ technológiával. Hajdú-Bihar, Szabolcs és Borsod megye területén.

Ha könnyűszerkezetes házat szeretne építeni társaságunk vállalja kimagasló minőségű és kedvező árú,  HORIZONT™ technológiával készülő , acélvázas, könnyűszerkezetes házak építését és teljeskörű generálkivitelezését, CSOK-os házak építését akár három hónap alatt, kulcsrakészen! Valósítsa meg az álmait, ne hagyja ki a CSOK nyújtotta lehetőségeket!    (Letölthető brosúra: Brosúra )

Mi a HORIZONT™ építési technológia?

Könnyűszerkezetes házépítés acélvázas Horizont technológiával Debrecen A HORIZONT™ egy Magyarországon egyedülálló, energiatakarékos könnyűszerkezetes házépítési rendszer. Olyan energiatakarékos tüzihorganyzott acélszerkezetes építéstechnológia, amely a világ legkülönbözőbb pontjain már bizonyított. Könnyűszerkezetes házépítés acélvázas Horizont technológiával Debrecen A rendszer rugalmassága révén alkalmas:

  • Lakóépületek, családi házak, nyaralók, társasházak (legfeljebb három szint szinthatáron belül)
  • Középületek-kereskedelmi épületek,
  • Kis fesztávolságú ipari és mezőgazdasági épületek (csarnokszerkezetek) építésére.

Könnyűszerkezetes házépítés acélvázas Horizont technológiával Debrecen

A HORIZONT™ acélvázas,  könnyűszerkezetes házépítési rendszer számos olyan előnnyel bír, amely ideális választássá teszi házépítéshez.

A rendszer főbb előnyei: Gazdaságos, energiatakarékos: A gyors kivitelezés miatt kevesebb a munkaköltség, az acélprofilok könnyű súlyának köszönhetően az alapozási, rakodási és szállítási kiadások alacsonyabbak. A gyártás teljes mértékben hulladékmentes, az építés során minimális építési hulladék keletkezik, így a hulladékkezelési költségek is rendkívül alacsonyak. Könnyűszerkezetes házépítés acélvázas Horizont technológiával Debrecen

A HORIZONT™ acélvázas, könnyűszerkezetes házépítési rendszer energiatakarékos, kiváló hő- és hangszigetelő. Ezeknek köszönhetően a fűtési és klimatizálási költségek sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos építési rendszereknél. Megfelelő tervezéssel a HORIZONT™ könnyűszerkezetes építési technológia segítségével passzívház is építhető.

Jobb életminőség:

A HORIZONT™ acélvázas, könnyűszerkezetes házépítési rendszerrel épített épületek szerkezetében nincs semmilyen egészségkárosító, allergén vagy jó közérzetet befolyásoló anyag. Az építés során a házban és környékén nem keletkezik por, veszélyes hulladék vagy talajszennyeződés.

Könnyűszerkezetes házépítés acélvázas Horizont technológiával Debrecen A száraz építési technológiának köszönhetően, nem kell várni a falak száradására és ebből eredő penészedés sem történik. Az épület ezért a kivitelezés után azonnal beköltözhető. A tüzihorganyzott acél váz nem igényel felületkezelést, e nélkül is ellenálló a rovarokkal, rágcsálókkal, penészesedéssel és gombásodással szemben. Nincsen szükség méreggel történő felületkezelésre, mint más szerves anyagok esetén. Biztonságos, időtálló technológia: Az acélszerkezet méretpontos és tartós, vetemedés-, száradás- és repedésmentes, így az építkezést követően évtizedekkel később is stabilan áll. Az általunk használt nagy korrózió-védelmű horganyzott acél élettartama megfelelő használat mellett legalább 150 év. Az erős, szilárd stabil szerkezet kiemelkedően földrengés-, szél- és viharálló, a családi ház méretű épületeknél nincs szükség villámvédelemre sem. Könnyűszerkezetes házépítés acélvázas Horizont technológiával Debrecen A technológia rendelkezik ÉMI alkalmassági bizonyítvánnyal. Acélprofiljaink és vázszerkezeteink harmonizált Európai Uniós szabványoknak megfelelően, valamint a Certop által auditált ISO 9001 minőségbiztosítási és az ÉMI által ellenőrzött Üzemi Gyártásellenőrzési rendszerben készülnek. Tervezhetőség és precizitás: A gyártás – és partnereink által az építés – szerződés alapján, előre megállapított pontos határidőkkel, költségekkel és garanciavállalással történik. Egy átlagos családi ház teherhordó és válaszfal szerkezete a födémmel és a tetőszerkezettel együtt 1-2 hét alatt felépíthető, a ház 2-3 hónap alatt kulcsrakészen átadható. A száraz építési technológiának – eltekintve az alapozástól és az aljzatbetonozástól – köszönhetően évszaktól függetlenül építhető, nincs száradási és technológiai várakozási idő. Könnyűszerkezetes házépítés acélvázas Horizont technológiával Debrecen Kényelem és rugalmasság: A HORIZONT™ acélvázas könnyűszerkezetes építési technológiának köszönhetően az alaprajzi tervezhetőség kötetlen: nincsenek méretmegkötések, fix elemméretek, az íves falak és nyílások egyszerűen és gyorsan kialakíthatóak, így teljes mértékben alkalmazkodni tudunk a vevő igényeihez. A falazott szerkezetekhez képest nagyjából 10-15%-kal nagyobb a hasznos alapterület.

HORIZONT™ könnyűszerkezetes építés:

[easy-contactform id=95]