JÓZSA 87,39 m2 hasznos alapterület

Rendkivül jó elosztású, háromszobás ház. Igazi CSOK maximalizáló terv. Bruttó 102m2 alapterületttel. Hátrafelé terasszal bővíthető.

GOLD (br. 180m2, 3 szoba+garázs)

Mindenben a leg-et szolgálja a br. 180nm-en. Praktikus tervezésű ház nagycsaládoknak, teljesen külön álló szobákkal (közös fal nélkül), garázzsal. Mindenki megtalálja benne a helyét. Kalkulátror:

BLACK (br. 160m2, 2 szoba+garázs)

Kényelmes és tágas építmény természet ihlette külsővel br. 160nm-en. A 2 szoba és nappali kényelmes teret ad a nagyobb családoknak is, illetve ez a ház már kényelmesen házon belülről megközelíthető garázzsal is ellátottAz ár szerkezetkész állapora vonatkozik, meglévő alapra.Tartalmazza a teherhordó falakat, belső falvázakat, szeglemezes tetőszerkezetet

Silver (br. 125 m2, 4 szoba)

Br. 125 nm-en 4 szoba, a tágas nappalival egy igazi gyöngyszeme lehet családjának. Opcionálisan kérhető nagy terasz ideális környezet családjának!

ORANGE (br. 120m2, 4 szoba)

Br. 120nm-rel három gyermekes nagycsaládok számára a legideálisabb választás lehet, külön térben lévő szülői hálóval, külön szülői fürdővel, külön gyerek-felnőtt közösségi térrel.

BLUE (120M2 .3 SZOBA)

Két átlagos panellakás egyben br. 120nm-en. De csak, ha a méretét nézzük! Ha mindent összevetünk, ennél sokkal többről van szó! A három szoba és a nappali egy nagycsalád számára is ideális megoldás. Egy komplex megoldás arra, hogy mindenki és minden egy helyen legyen!

GRAY (br. 120m2, 4 szoba)

Br. 120nm-es ház nagycsaládoknak, 4 szobával, tágas fürdőszobával, nagy közösségi térrel.

YELLOW (br. 110 m2.3 szoba)

Ideális 2 gyermekes családok számára br. 110nm-en, külön egymástól távol álló szobákkal. Tágas közös tér és terasz.

RED (br. 110m2, 4 szoba)

Br. 110nm-es ház nagycsaládosoknak, 4 szobával (szülői rész praktikusan elkülönítve), tágas közösségi térrel, elszeparált konyhával és kamrával.

PINK (3 szoba, br 100m2)

Br. 100nm-es ház 3 teljesen külön álló szobával egymástól elhatárolva, tágas közösségi térrel, elszeparált konyhával.

WHITE (br. 90m2, 3 szoba)

Br. 90nm-en 3 szobás családi ház, tágas fürdővel, kamrával. Az ár szerkezetkész állapora vonatkozik, meglévő alapra.

GREEN ( br. 80 m2, 2 szoba)

GREEN (2 szobás modell) Kertes ház egy ennél kisebb alapterületű panellakás áráért br. 80nm-en. És nem csak az ára vonzó, hanem az is, ami egy kertes házzal együtt jár: a saját udvar, a hangulatos, kertre néző terasz. A két szoba és a nappali, a tökéletes belső elrendezés, már alkalmas arra, hogy egy 4-5 tagú család is kényelmes otthonra leljen. Az ár szerkezetkész állapora vonatkozik, meglévő alapra.

Ajánlatot kérek!    Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! A munkatársaink rövidesen tájékoztatni fogják!