Rólunk

A GV Group Befektető Kft. 2015-ben alakult,

azzal a nem titkolt céllal, hogy egy olyan alternatív megoldást hozzon létre az előfinanszírozott ház és lakásépítés, a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) leggazdaságosabb, leggyorsabb kihasználása érdekében , amely minden érdekelt fél számára egy megegyezésen és megelégedettségen alapuló üzlet megkötését teszi lehetővé.

CSOK-os házépítés, befektetési célú új ingatlanépítés esetén akár 3 hónap alatt kulcsrakész megoldást biztosítunk nagyon kedvező árak és kimagasló minőség mellett, amelyet több évtizedes szakmai múlttal rendelkező partnereink segítenek.

A tervezőasztaltól a kulcsátadásig levesszük a gondokat a válláról!

Minőségi ötletekkel, tapasztalatainkkal segítjük álmai megvalósításában. Partnereink révén kedvező árú és minőségi megvalósítást kínálunk!

Egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve, a legkedvezőbb megoldás megtalálására fektetjük a hangsúlyt.

Csapatunk

Gali Imre

ÜGYVEZETŐ-OKLEVELES KÖZGAZDA

Csonka István

ÉPÍTŐ MÉRNÖK

Galiné Végh Erika

OKLEVELES KÖZGAZDA-ADÓTANÁCSADÓ

Gali Csaba

VILLAMOSMÉRNÖK

Végh József

ÉPÍTÉSVEZETŐ

Hitvallásunk

"A házépítés legszebb része amikor álmodozunk róla és álmunkban meg is tervezzük. A mi feladatunk ennek a gyönyörű álomnak a megvalósítása. Megvalósítása egy olyan technológiával, ami ma már nem elképzelhetetlen. Gyors és rendkívül pénztárca kímélő megvalósítás, energiatakarékos, kiváló technológiai egyenesen családjának!"
Nádasdi Csaba
KÖLTÖZZMA KFT.
ügyvezető igazgató