Ismerd meg egyéb tevékenységi köreinket is:

„Hagyományos” technológiával készült épületek építése

A „jó öreg” kőműves munka azért még nem veszett ki a világból.Vállajuk hagyományos épületek kivitelezését az alapozástól a kulcsátadásig!

Felújítás, korszerűsítés, bővítés

Számunkra nem akadály! Keress bennünket bizalommal bármilyen felújítási, korszerűsítési, bővítési munkával kapcsolatban! Ingyenesen felmérjük és szívesen adunk ajánlatot!

Közvetlen gyártói kapcsolat segítségével vállajuk szeglemezes tetők és professzionális födémek elkészítését és szerelését!

Szeglemezes rácsos tartós tetőszerkezetek

Falon űlő födém

Süllyesztett födém

Posi Joist professzionális födém

A szeglemez a korszerű tetőszerkezetek fakapcsolati kötőeleme. Két oldalról a fába préselve roncsolásmentes kapcsolatot biztosít a faszerkezetek rúdjai közt. A szeglemezes rácsos tartók alkalmazásával egyszerű és bonyolult tetőidomok egyaránt könnyen elkészíthetők. A rácsos tartók és keretszerkezetek formája tág határok közt változhat. Közkedvelt családi házaknál, könnyűszerkezetes épületeknél az alacsony hajlásszögű tető, mely szeglemezes kötésű rácsos tartókból épül fel. A szilárd födém elhagyható, a zárófödém a rácsrudak alsó övére szerelt álmennyezet.
A Posi Joist födém rendszer előnyei:

Keress bennünket bátran!

Küldd el a terveid és kérj ajánlatot!

Napelem rendszerek tervezése és kivitelezése

Partnereink segítségével megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást! Segítünk a pályázatírásban és vállajuk a mielőbbi kivitelezést!